Mindre elregning – mere CSR

Ved at vælge miljøvenlig strøm fra Forskel, får Jeres virksomhed en styrket CSR profil – uden du betaler ekstra for det.

Vi lader Jer donere en del af elregningen til en velgørende organisation. I kan frit vælge den, som I synes matcher Jeres virksomhed bedst. Donationen vil komme direkte fra Jer, hvorfor I er berettiget til et skattefradrag for donationen.

Får I ikke en bedre el-aftale end den I har,  donerer vi 500 kr. til den velgørende organisation I ønsker.

Det naturlige valg

Når din virksomhed vælger Forskel, vælger I samtidig strøm fra vedvarende energikilder. Vi synes nemlig, at strøm fra vedvarende energikilder er det naturlige valg.

Vi sørger for at opkøbe oprindelsescertifikater, som svarer til den mængde energi, I forbruger over aftalens løbetid. På den måde opretholdes et incitament for at producere mere grøn strøm og derudover sender det et tydeligt signal til omverdenen.

CSR i årsrapporten – § 99a

Når din virksomhed er kunde hos Forskel, hjælper vi jer med at dokumentere jeres klimavenlige elforbrug. Samtidig dokumenterer vi jeres donation til velgørenhed.

Dette kan anvendes i Jeres årsrapport i afsnittet om CSR. Vi er behjælpelige med at designe dette, således det stemmer overens med de behov jeres virksomhed har.

Ønsker du at høre mere?

Hvis du synes at Forskel lyder spændende, har brug for hjælp til din tilmelding eller bare har spørgsmål? Så kan du altid ringe på 88444405 eller udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du kan også sende en mail til erhverv@forskel.nu.

 
Bliv ringet op