LÆR OS AT KENDE

Hej med dig! Vi har en drøm. Faktisk har vi to. Og vi håber, at du er klar på at udleve dem sammen med os. Måske drømmer du ikke så tit om el, og det forstår vi godt. Mareridt om el forstår vi derimod, at du kan have, for el-markedet er enormt kompliceret at regne ud. Her kommer vores første drøm ind i billedet; vi vil gøre din el-regning nem, ukompliceret og forståelig. Aldrig mere skal du tænke på, hvad tallene på din el-regning betyder. Hos Forskel får du ét grønt produkt, én pris at forholde dig til, og masser af god karma.

God karma igennem min el-regning? Ja! Du læste rigtigt. Vores anden drøm handler nemlig om at skabe en bedre verden. Udover, at du vil modtage grøn strøm og dermed give naturen en kæmpe high five, vil du også være med til at støtte udvalgte bæredygtige initiativer.

Slut med at betale for ingenting

Vi har intet at skjule. El-markedet kan være kompliceret at forstå, og det kræver både tid og overskud at skulle regne sig frem til, hvorvidt man kan spare penge ved at skifte energiselskab eller ej. Men frygt ikke! Vi er sat i verden for at ændre dette, og vi starter med at tilbyde dig et simpelt og klimavenligt produkt.

Se vores produkt

High five til den grønne omstilling

For os er det vigtigt at passe på naturen og give naturen en kæmpe high five. Vi vil præge den grønne omstilling i Danmark. Vi vil gøre Danmarks el-forbrug mere bæredygtigt – og det vil vi gøre sammen med dig.

Læs mere her