Tilmeld

LÆR OS AT KENDE

Hej med dig! Vi har en drøm. Faktisk har vi to. Og vi håber, at du er klar på at udleve dem sammen med os. Måske drømmer du ikke så tit om el, og det forstår vi godt. Mareridt om el forstår vi derimod, at du kan have, for el-markedet er enormt kompliceret at regne ud. Her kommer vores første drøm ind i billedet; vi vil gøre din el-regning nem, ukompliceret og forståelig. Aldrig mere skal du tænke på, hvad tallene på din el-regning betyder. Hos Forskel får du ét grønt produkt, én pris at forholde dig til, og masser af god karma.

God karma igennem min el-regning? Ja! Du læste rigtigt. Vores anden drøm handler nemlig om at skabe en bedre verden. Udover, at du vil modtage grøn strøm og dermed give naturen en kæmpe high five, vil du også kunne donere fortjenesten på dit elforbrug til en af vores seje NGO-partnere.

Jamen, hvordan hænger det sammen? Godt du spørger! Vores koncept er simpelt. Vi har skåret julefrokoster, sommerfester, høje lønninger og lækre kontorer fra for at skabe rum til en bæredygtig forretningsmodel, der tillader dig at donere en stor del af din el-regning til velgørenhed – helt uden, at du skal betale ekstra. Vores grønne produkt inkluderer nemlig en prisgaranti, som sikrer dig, at du aldrig betaler mere end markedsprisen – og den grønne strøm? Den får du gratis med.

Det lyder altså lidt for godt til at være sandt? Ja, ikke? Det er vi glade for, at du synes! Vi synes nemlig også selv det er en ret god deal, og vi er endnu gladere for, at kunne fortælle, at den altså er god nok. Med Forskel som dit energiselskab får du både strøm fra vedvarende energikilder, billig el og muligheden for at støtte en god sag. Fik vi sagt, at det ikke koster dig ekstra? What’s not to like?

I godt selskab

Vi har nøje udvalgt en bred vifte af velgørende organisationer, så du kan vælge at støtte lige præcis den sag, der lægger dit hjerte nært. Vi er ellevilde med vores samarbejdspartnere, der alle er med til at gøre verden til et bedre sted.

Mød dem her

Slut med at betale for ingenting

Vi har intet at skjule. El-markedet kan være kompliceret at forstå, og det kræver både tid og overskud at skulle regne sig frem til, hvorvidt man kan spare penge ved at skifte energiselskab eller ej. Men frygt ikke! Vi er sat i verden for at ændre dette, og vi starter med at tilbyde dig et simpelt, grønt produkt, hvor hele overskuddet på dit strømforbrug går ubeskåret til velgørenhed. Det er til at forstå!

Se vores produkt

High five til den grønne omstilling

For os er det vigtigt at passe på naturen og give naturen en kæmpe high five. Vi vil præge den grønne omstilling i Danmark. Vi vil gøre Danmarks el-forbrug mere bæredygtigt – og det vil vi gøre sammen med dig.

Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag spændende opdateringer om vores samarbejdspartners godtgørende arbejde og resultater

Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding

Tilmeld dig Forskel

Tusind tak for din tilmelding.

Du vil inden for 1-2 hverdage modtage en bekræftelse på mail.
Ligger du inde med spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at sende os en mail på cz@forskel.nu eller give os et kald på tlf. 88 44 44 05 alle hverdage mellem 09.00-18.00.
Vi glæder os til at gøre en forskel sammen med dig!

X