Tilmeld

Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis psykologisk behandling til børn og unge under 28 år, som lever med alvorligt fysisk syge forældre eller søskende, eller har mistet en forælder eller søskende efter alvorlig sygdom, selvmord eller ulykke inden for de seneste år.

Hos os donerer du hele fortjenesten på dit strømforbrug direkte til velgørenhed!

DKK

...er indtil videre blevet doneret til Børn, Unge & Sorg.

Vi leverer god energi

Vi har udviklet et el-produkt, som vi synes indeholder alt det, man kan ønske sig. Samtidigt giver vi dig prisgaranti, som sikrer at du altid betaler en fair pris. Det inkluderer:

  • Den årlige donation udgør i gennemsnit ca. 400 kr.

  • Du får grøn strøm og støtter den grønne omstilling

  • Du betaler aldrig mere end den gennemsnitlige markedspris

  • Ingen binding – vi samler på tilfredse kunder

  • Du får fuldt skattefradrag for din donation – og vi sørger for at registrere det for dig

Tilmeld

De praktiske spørgsmål

Alle kan skifte

Modtager du en el-regning, så bestemmer du selv hvem der skal levere din strøm. Det om du bor i andel, hus eller til leje. Hvis du er i tvivl om du kan skifte, så kontakt os endelig.

Gratis og nemt at skifte

Det er helt gratis at skifte til Forskel og så tager det kun et øjeblik - og vi tager os af alt papirarbejdet for dig. Simpelt og nemt.

Du har strøm hele tiden

Ingen besvær eller ny installation. Du mærker ingenting til skiftet og du har strøm under hele forløbet. Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.

Hvordan tjener Forskel penge?

Vi beholder de 19 kr. som vi opkræver som abonnement månedligt. Alt fortjeneste på strømforbruget går direkte til velgørenhed - lige meget, hvor meget du bruger.

Hvert år mister 7.000 børn og unge i Danmark en mor, far, søster eller bror. Børn, Unge & Sorg hjælper og behandler børn og unge, der får brug for professionel hjælp til leve med et uerstatteligt tab, som ændrer deres verden for altid. Børn, Unge & Sorg er det eneste gratis og specialiserede behandlingstilbud til børn og unge med svære sorgreaktioner i Danmark. Når du støtter os, så er du med til at sikre at ingen børn og unge står alene, når det værst tænkelige er sket. Du gør en forskel!
Preben Engelbrekt, Direktør hos Børn, Unge & Sorg
Fordi el-regningen ikke interesserer danskerne, betaler mange mere end de behøver. Hos Forskel holder vi indtjeningen pr. kunde så lav, at du kan donere til velgørenhed – uden det koster ekstra."
Frederik Poulsen, Direktør hos Forskel

Har du spørgsmål?

Find svaret her

Ønsker du at høre mere?

Hvis du synes at Forskel lyder spændende, har brug for hjælp til din tilmelding eller bare har spørgsmål? Så kan du altid ringe på 88444405 eller udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi håber, du vil bruge din energi, på at gøre en forskel.

 
Bliv ringet op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag spændende opdateringer om vores samarbejdspartners godtgørende arbejde og resultater

Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding

Tilmeld dig Forskel

Tusind tak for din tilmelding.

Du vil inden for 1-2 hverdage modtage en bekræftelse på mail.
Ligger du inde med spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at sende os en mail på cz@forskel.nu eller give os et kald på tlf. 88 44 44 05 alle hverdage mellem 09.00-18.00.
Vi glæder os til at gøre en forskel sammen med dig!

X